W Hair Concept – Kadın & Erkek Kuaför ve Güzellik Merkezi
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

2021-2022 Yılının En Trend Gelin Başı Modelleri Neler?

En Özel Gününüzde Saç Modelinizle Göz Kamaştırın! 

Gelinin görüntüsünü tamamlayan gelin başı modelleri her gelinlik ve makyaj için farklı çeşitlere ayrılır. Prenses, balık ve farklı modellerdeki gelinlikler için birbirinden farklı gelin başı modelleri bulabilirsiniz. 2021 gelin başı modelleri ise yine gelinlik ve makyaja göre şekillenen modellerden oluşmaktadır. 2021 yılında evlenen ve 2022 yılında düğün yapmayı planlayan gelin adayları için gelin başı modelleri konusu oldukça önem taşımaktadır. 

2021 yılının en trend gelin saçı modelleri 2022 yılında da trend olabilecek modellerin kapısını aralamıştır. Bu noktada bir önceki yıl kendinden sonraki trendleri etkiliyor demek doğru olacaktır. Biz de yazımızda 2021 gelin başı modelleri ve en çok tercih edilen gelin saçları konusuna yer verdik. 2022 yılında evlenmeyi planlıyor ya da 2021’in son aylarında düğün yapmayı düşünüyorsanız yılın en trend gelin başı modellerini öğrenmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz…

2021 – 2022 Gelin Başı Modelleri – Göz Alıcı Gelin Saçı Modelleri ile Fark Yaratın! 

Gelinliğinizin üzerinde harika bir görüntü elde etmek için yüz şeklinize göre gelin başı modeli yaptırmalısınız. 2021-2022 gelin başı modelleri arasından yüz tipinize en uygun ve tarzınızı yansıtacak gelin başı modelini seçmeniz için oluşturduğumuz listeyi incelemeye devam edin…

1. Dağınık Topuz – Gelin Saçı Modelleri

Dağınık topuz, gelin başı modelleri arasında her yıl sıklıkla tercih edilen modellerdendir. Sıklıkla tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri ise her gelinlik modeli ile oldukça uyumlu bir görüntü yakalıyor olmasıdır. Gelinliğiniz ister balık model ister prenses model olsun birçok gelinlik kesimi ve tarzına rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Bu noktada ise 2021 yılında da trend bir gelin başı modeli olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 

2. Örgülü Topuz – Gelin Saçı Modelleri

Örgülü topuz, 2021 gelin başı modelleri arasında romantik bir görünümü tercih eden gelinler tarafından tercih edilen bir gelin başı modeli olmuştur. Örgülü topuz, gelinlik modelleri arasından romantik görünümü desteklemesi açısından en çok balık kesim gelinliklerle yakışmaktadır diyebiliriz. Balık model gelinlikler dışında yine vücudu saran düz kesim ya da mini gelinliklerle de oldukça uyumlu bir görünüm oluşturmaktadır. 

3.  Su Dalgası -  Gelin Saçı Modelleri 

2021 gelin başı modelleri arasında topuz tercih etmeyen gelinlerin kullandığı saç modelleri arasında olan su dalgası;  yarım prenses, balık ya da helen model gelinliklerle oldukça uyumlu görünen bir gelin başı modelidir. Su dalgası modeli gelin başı aksesuarlarından taçlarla ya da incili tokalarla tamamlanarak kullanılabilir. Su dalgası saç modeli aksesuarlarla kullanılabildiği için bu görünüm, duvağın modelinin de ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Açık saç tercih eden gelinler genellikle uzun duvak kullanarak taktıkları duvağı göz alıcı hale getirmiş olurlar. 

2021 – 2022 Yılının En Mutlu Gelinleri W Hair Concept’te! 

Düğününüz yaklaşıyor ve gelin başı modelleri arasında karar veremiyorsanız, gelinliğinize uygun saç modeli ve makyajı öğrenmek için en doğru adrestesiniz! Alanında deneyimli ve uzman bir ekip ile tanışmak ve düğününüzde göz kamaştırıcı bir görünüm elde etmek için sayfamıza göz atabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. W Hair Concept olarak en özel gününüzü güzelleştirmek için buradayız!

[widget-145]

Yorum Yap

Randevu Al
Randevu Al +90 (536) 511 22 53