W Hair Concept – Kadın & Erkek Kuaför ve Güzellik Merkezi
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

2022 Erkek Saç Modelleri-Bu Yılın En Moda Erkek Saç Stilleri

Karizmanızı Artıracak En Moda Erkek Saç Modelleri

2022’nin en popüler saç modellerinde, kısa saçların liderliği devam ediyor! Şık ve erkeksi yönünüzü ön plana çıkaracak kısa saçları mı tercih ediyorsunuz yoksa biraz daha salaş ve şekilli uzun saçları mı, hangisi sizin tarzınızı daha iyi ifade ediyor?

Bu yılın en moda erkek saç modellerinde, ünlülerin de birçoğu tarafından tercih edilen üst kısımların biraz daha yoğun olarak ön plana çıkarıldığı saç modelleri var. Stilinizi tamamlayacak en iyi erkek saç kesim modellerine göz atmaya ne dersiniz?

2022’nin En Moda Saç Modelleri-Bu Yıl, Sizin Yılınız Olacak! 

Erkek saç kesim modellerinden hangisinin sizin için daha uygun olduğunu nasıl anlayacağınızı biliyor musunuz? Yüz şekliniz, ilk belirleyici kriter! Keskin ve geniş surat hatlarına sahipseniz erkeksi yönünüzü güçlendirecek iddialı bir tarzı deneyebilirsiniz. İddialı erkek saç modelleri için önerilerimiz:

Oval yüz şekline sahipseniz yüzünüzün şeklini dengeleyecek uzun bir saç stili kullanabilir, farklı bir etki yaratabilirsiniz! En moda erkek uzun saç modelleri için önerilerimiz:

Yüzünüz, uzunluğu ve genişliğinin birbirine denk olduğu yuvarlak bir yapıya mı sahip? İfadenize keskinlik kazandıracak ve doğal bir görünüm yaratacak üst kısımların daha uzun olduğu saç modellerini tercih edebilirsiniz. Yuvarlak yüz şekline sahip olanlar için en moda erkek saç stilleri: 

Üçgen yüz şekline sahipseniz dar alın ve geniş çene çizginizi ortaya çıkaracak dağınık saç modellerini tercih ederek farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Modern bir klasik olan gevşek topuz ile de yüz şeklinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hacimli erkek saç kesim modelleri için önerilerimiz:

Elbette yeniliklere açık olmalı ve modayı takip etmelisiniz. Ama gerçek modanın, aslında size en çok yakışan olduğunu unutmayın. Bu yüzden sırf moda diye yüzünüze yakışmayan erkek saç modellerini tercih etmeyin. 

Modayı Takip Ederken Tarzınızdan Ödün Vermeyin!

Saçlarınızın hem şık hem de modern görünmesini istemez misiniz? Bakımlı ve havalı saç stilleriyle siz de tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Popüler erkek saç stillerinden bazıları, günlük kullanımda şekillendirme ve bakım gerektirebilir. Bu yüzden saç modelinizi seçerken bu detaya dikkat etmeli, daha doğal bir görünüm tercih ediyorsanız belirgin tarzdaki stilleri takip etmelisiniz.

Saç modelinizin sizin en ayırt edici özelliğiniz olduğunu unutmayın. Erkek kısa saç modellerinden ve erkek uzun saç modellerinden size en çok hitap eden hangisiyse onu tercih ederek karizmanızı artırabilirsiniz. Çarpıcı bir saç stili elde etmek için 2022 erkek saç modellerinden ilham almaya ne dersiniz?

[widget-138]

Yorum Yap

Randevu Al
Randevu Al +90 (536) 511 22 53